Frans op den Bult is op 2e kerstdag gewoon open!

2e kerstdag 2016 - Frans op den Bult
Ho ho ho, het is bijna weer zover! De kerstdagen komen eraan. Frans op den Bult is op 2e kerstdag gewoon open! We zijn geopend van 14.00 – 21.00 uur. Het weekmenu is die week een keuzemenu. U kunt kiezen voor een varkenshaas met champignonroomsaus of zalm met wittewijnsaus. Verder geen speciaal kerstmenu of kerstbuffet, maar gewoon onze eigen vertrouwde kaart zoals altijd.

Gewoon heel normaal, ook met Kerst!

Bij Frans op den Bult doen we op 2e kerstdag gewoon heel normaal. Het is immers al ongewoon genoeg in de wereld. Natuurlijk is het restaurant wel in kerstsfeer omgetoverd. Uw trouwe viervoeter mag ook gewoon mee naar binnen om samen met de baas te gaan uit eten. En natuurlijk zal er dan zoals altijd een bakje water en brokjes zijn.

De Kerstbultburger

Dit jaar hebben wij tijdens de decembermaand ook weer de speciale editie van de Bultburger. De Bultburger wordt de Kerstbultburger. Maar wat is de Kerstbultburger eigenlijk?

2e kerstdag 2016 - Frans op den Bult

Men neme een hamburger van 200 gram en een broodje dat speciaal wordt gebakken voor deze grote jongen. Dan bak je deze hamburger samen met uien en dan leg je deze op het opengesneden broodje waarop de sla al op een bedje van curry en fritessaus ligt te wachten.

Dan heb je intussen een eitje gebakken en deze komt bovenop de hamburger met ui. Hierop komt dan nog een plakje kaas dat dan lekker gaat smelten door de warme hamburger en ui. Als laatste dan nog het bovenste gedeelte van het broodje erop en klaar is de overheerlijke Bultburger. Natuurlijk wordt het nog even helemaal compleet gemaakt met een portie krulfriet.

En nu komt het. De Bultburger wordt nog eens extra verpakt met een speciale Frans op den Bult kerstmuts. En deze mag u natuurlijk houden. En dan is de Kerstbultburger dus helemaal af.

2e kerstdag 2016 - Frans op den Bult
2e kerstdag 2016 - Frans op den Bult

Dus kom op 2e kerstdag gewoon lekker bij ons eten

  U kunt telefonisch of per email een tafel reserveren met aankomst tussen 14.00 – 15.00 of tussen 17.30 – 18.30. Bel ons op 074 277 3632 of stuur een e-mail naar receptie@fransopdenbult.nl. U kunt natuurlijk altijd binnenlopen om te kijken of er nog een tafel vrij is.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+