Bikers

Lekker toeren met de motor in het mooie Twente en omgeving

De ideale uitvalsbasis in Twente voor bikers

Met Frans op den Bult lekker toeren met de motor in Twente en omgeving. Wie wil dat nu niet? Frans op den Bult is gevestigd in het Twentse Deurningen waar u in de lente en zomer de mooiste routes kunt rijden op de motor. En na amper 15 minuten rijden van Frans op den Bult bent u al in Duitsland waar u door prachtige landschappen kunt rijden. En heeft u zelf geen motor maar is het bijvoorbeeld altijd al uw droom geweest om een toertocht te maken op een Harley-Davidson? Lees dan vooral verder!

U kunt de diverse routes natuurlijk zelf rijden, maar ze zijn ook te boeken met één van onze gidsen. Zij laten u de mooiste plaatsen zien die Twente en Duitsland te bieden hebben. Dus geen gestress met GPS maar lekker samen genieten van de omgeving en op diverse stopplaatsen een lekker hapje of drankje. Met als afsluiter een heerlijk 3-gangen diner bij Frans op den Bult, waar u kunt kiezen uit onze zeer uitgebreide menukaart.

Is uw motortoertocht een beetje uitgelopen? Geen enkel probleem want bij Frans op den Bult kunt u ook om 22:00 uur nog aanschuiven voor het diner. En na een heerlijke dag en dito maaltijd is er natuurlijk niets fijners dan een drankje te nuttigen in de bar om daarna naar ons hotel te gaan voor uw welverdiende nachtrust! De volgende dag staat u uitgerust op en geniet u van een uitgebreid ontbijt alvorens weer naar huis te rijden.


Onze motorgidsen

U kunt bij Frans op den Bult een ervaren motorgids boeken. Zo bent u er zeker van dat u de mooiste plekjes net over de grens in Duitsland gaat zien, inclusief plaatsen voor motortreffen en de leukste koffieadresjes. Geen gedoe met navigatie maar gewoon lekker toeren. Onze motorgidsen zijn te boeken op zaterdag en zondag vanaf € 75,- voor 6 uur, ongeacht het aantal deelnemers. Data in overleg. We stellen ze hieronder even aan u voor.

Roy Heuvel - Motorgids Frans op den Bult

Roy Heuvel

38 jaar
Woont in Oldenzaal
Rijdt al 20 jaar motor
Triumph Speed Triple 1050

Niek Heuvel - Motorgids Frans op den Bult

Niek Heuvel

36 jaar
Woont in Deurningen
Rijdt al 18 jaar motor
Yamaha R6

Motor huren

Als u in het bezit bent van een motorrijbewijs, maar bijvoorbeeld zelf geen motor heeft en een toertocht wilt maken met een heuse Harley-Davidson, kunt u een motor huren. Wij werken hiervoor samen met EagleRider Holland. EagleRider is het meest flexibele en grootste motorverhuurbedrijf ter wereld. U kunt iedere dag van het jaar al vanaf € 89,- per dag een Harley-Davidson motor huren! Dus als u altijd al eens wilde rijden op zo’n stoere Harley-Davidson dan is dit uw kans!

Diverse mogelijkheden voor bikers

Wilt u meerdere dagen genieten van de omgeving op uw motor met of zonder onze gidsen? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden. De hieronder vermelde prijzen zijn per persoon. Voor de gids geldt een tarief van € 75,- ongeacht het aantal personen. Indien u met een aantal personen de gids boekt dan geldt dus het tarief van € 75,- voor de groep en deelt u het bedrag. Indien u bijvoorbeeld met een groep van 3 personen de gids boekt dan is het slechts € 25,- per persoon. Frans op den Bult beschikt over een afgesloten stalling voor uw motor (zonder zijspan).

Motorrijder aanbieding

  • 1x overnachting*
  • 1x ontbijt
  • 1x diner (excl. drankjes)
€ 55,- p.p.

All-in met gids

  • 1x overnachting*
  • 1x ontbijt
  • 6 uur lang toeren met een gids**
  • 1x diner (excl. drankjes)
€ 55,- p.p. + gids € 75,-

1 dag toeren met gids

  • 1x koffie/thee en appelgebak
  • 6 uur lang toeren met een gids**
  • 1x diner (excl. drankjes)
€ 19,70 p.p. + gids € 75,-
  Bij groepen van 15 of meer personen is het diner in buffetvorm.
* overnachtingen zijn standaard in een 1-persoonskamer met gedeelde badkamer. Of voor 2 personen een 2-persoonskamer met eigen badkamer. Indien u voor 1 persoon een kamer wilt met eigen badkamer dan geldt een meerprijs van € 20,- p.p.p.n.

** Eén van onze gidsen rijdt samen met u 6 uur lang naar de mooiste plekjes in Twente en Duitsland. Indien u de gids langer wilt reserveren kan dat tegen een meerprijs. Onze gidsen kunnen alleen op aanvraag en op zaterdag of zondag geboekt worden.

  Uw motortoertocht plannen en reserveren

Voor het plannen en reserveren van uw motortoertocht kunt u contact opnemen met onze receptie op +31 (0)74 277 3632 of receptie@fransopdenbult.nl.

Bikers 27/04/2017

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+