Feestje

Vier bij ons uw verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfs- of kinderfeestje

Feestje?

Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s en bent u op zoek naar een mooie zaal om dit feest te geven? Dan bent u bij Frans op den Bult aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige feestlocatie die geschikt is voor 25 tot 100 personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Hier kunt u gezellig samen dineren en feesten. Wij zorgen ervoor dat uw feestje een memorabele dag of avond wordt.

Verjaardag, jubileum of bruiloft

Bent u binnenkort jarig of heeft u een jubileum of bruiloft? Alvast onze felicitaties! Frans op den Bult is zeer geschikt voor het geven van een verjaardagsfeest, jubileumfeest of bruiloft. Bij ons kunt u onder het genot van een hapje en een drankje of een lekker dinerbuffet deze dag vieren met uw naasten. Wij bieden een ruim opgezette zaal met een gemoedelijke sfeer waar u met uw familie en vrienden uw feestje onvergetelijk kunt maken. Tevens is het mogelijk om te blijven overnachten in ons naastgelegen 3-sterren hotel, dat door onze gasten gemiddeld met een 8+ wordt gewaardeerd.

Bedrijfs-/personeelsfeestje

Naast het werken moet er ook ruimte zijn voor een feestje! Wij beschikken over een prima accommodatie om uw eerstvolgende bedrijfs-/personeelsfeestje te houden. Gezellig eten en borrelen met uw collega’s en eventueel een activiteit behoren tot de mogelijkheden. Wij stellen een arrangement samen dat geheel aansluit bij uw wensen. In samenwerking met een van onze feestpartners kunnen wij bijvoorbeeld ook een toertocht of thema-avond voor u organiseren. Kortom, wij kunnen alles voor u regelen behalve het weer!

Onze faciliteiten voor uw feestje

Bar

Wij beschikken over een mooie bar, met Led verlichting die in verschillende kleuren kan worden gezet. Bij ons kunt u zelf kiezen of u uw gasten wilt laten bedienen of dat u uw gasten zelf hun drankje laat afhalen aan de bar. Bij de bar schenken wij verschillende soorten dranken. Aan de tap zit standaard Grolsch. Andere merken bier serveren wij met flesje. Wij informeren u graag over onze aantrekkelijke drankarrangementen u als u uw feestje met ons komt bespreken.

Eten

Voor het eten tijdens uw feestje zijn er diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw gasten een buffet aanbieden. U kunt kiezen uit ons Saté buffet, Broodjes Beenham buffet, Aanbiedingsbuffet, Standaard buffet, Bult buffet, Buffet de Luxe en (Budget) Stamppot buffet (alleen in de wintermaanden). Deze buffetten kunt u laten volgen door een dessert- of ijsbuffet. Indien u de voorkeur geeft aan een meergangen diner dan stellen wij dit graag in overleg met u samen. Ook kunt u kiezen voor een van onze standaard 3-gangen diners.

Muziek

Onze feestruimte beschikt over een muziekcomputer waarmee wij elk gewenst nummer voor u kunnen opzoeken en afspelen. Mocht u zelf een USB-stick hebben met uw favoriete muziek erop dan kunt u deze uiteraard meenemen en kunnen wij deze voor u afspelen tijdens uw feestje. Heeft u liever een complete band op uw feestje dan is dat ook mogelijk aangezien wij beschikken over krachtstroom.

Presentatie of speech

In de feestzaal is een groot tv scherm aanwezig. Hierop kunnen wij bijvoorbeeld uw foto’s vanaf een USB-stick afspelen. Mocht u tussendoor een speech willen houden dan zorgen wij voor microfoons. Een HD beamer met scherm behoort ook tot de mogelijkheden.

Spelletje erbij

Om uw feestje verder aan te kleden kunt u bijvoorbeeld denken aan Hollandse spelen zoals een bibberspiraal, toren van Pisa of sjoelbak, maar ook aan een blackjack- of roulettetafel met croupier. Heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons weten en wij proberen het voor u te regelen.

Kinderfeestje?

Wilt u een onvergetelijk dag bezorgen aan de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes? Een kinderfeestje bij Frans op den Bult is uniek en uw kind zal zich deze dag daarom nog lang blijven herinneren. Wij bieden de keuze uit twee verschillende arrangementen.

Mini trucker arrangement

Met ons mini trucker arrangement krijgen de kinderen de mogelijkheid om een echte vrachtwagen vanbinnen te zien en een rondje mee te rijden. Een instructeur van rijschool Brünen zal uitleggen hoe een vrachtwagen in elkaar zit en zal de kinderen meenemen en een rondje rijden op het grote parkeerterrein van Frans op den Bult. Inbegrepen zijn:

  • Kleur/knutselplaat van een vrachtwagen
  • Rijles en uitleg van een instructeur
  • Patat met keuze uit frikandel, kroket of kipnuggets en natuurlijk lekkere sausjes
  • Kannen limonade
  Prijs: € 10,00 per kind vanaf 10 kinderen.

Cine-kids arrangement

Gezellig naar de bioscoop met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna lekker eten bij Frans op den Bult? Dat kan! Inbegrepen zijn:

  • Patat met keuze uit frikandel, kroket of kipnuggets en natuurlijk lekkere sausjes
  • Kannen limonade
  • Bioscoopkaartje voor Kinepolis in Enschede
  Prijs: € 10,00 per kind vanaf 10 kinderen.

  Uw feestje plannen en bespreken

Voor het plannen en bespreken van uw feestje kunt u contact opnemen met onze receptie op +31 (0)74 277 3632 of receptie@fransopdenbult.nl.

Feestje 08/09/2016

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+