Restaurant

Lekker eten, vriendelijke service, scherpe prijzen, royale porties, gratis wifi

Lekker en goed eten voor een scherpe prijs

Bij restaurant Frans op den Bult kunt u bijna 24/7 terecht voor ontbijt, lunch en diner. Onze menukaart is zeer uitgebreid en de gehele dag te bestellen. Dus ook al komt u voor een diner maar heeft u echt zin in een uitsmijter, (bijna) alles is mogelijk! Ook als u bijvoorbeeld een glutenvrij dieet, zoutarm dieet of allergie heeft kunnen onze koks iets heerlijks voor u bereiden. Ons restaurant beschikt over gratis wifi.

Restaurant Frans op den Bult biedt ruimte aan 47 tafels en 248 zitplaatsen en wordt bezocht door de meest uiteenlopende mensen zoals gezinnen, zakenmensen, dagjesmensen en truckers. Het restaurant beschikt over een groot buitenterras met 19 tafels en 62 zitplaatsen en een heerlijk overdekt verwarmd terras met plaats voor circa 40 personen. Bij het restaurant bevindt zich een voorcafé dat beschikt over een bararium. Deze zelfbedachte oplossing zorgt ervoor dat ons personeel vanachter de bar rookvrij de rokende gasten kan bedienen.

  Wilt u komen eten met een groep vrienden, collega’s of met de hele familie? Wij verzoeken u dan om vooraf te reserveren, zodat wij u allemaal bij elkaar kunnen plaatsen. U kunt bij ons restaurant ook telefonisch gerechten van de afhaalmenukaart bestellen om deze vervolgens zelf af te halen. Ons restaurant heeft een fijne speelhoek voor de kleintjes. Uw trouwe viervoeter is ook welkom bij Frans op den Bult. Onze hondenmenu’s kunt u vinden op onze menukaart.

Royale porties en onmeunig lekker!

  Selecteer een foto om de galerij in groot formaat te openen
Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant - Frans op den Bult in Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Weekmenu

Naast ruime keuze aan gerechten op onze menukaart, bieden wij onze gasten elke week een ander weekmenu aan. Het weekmenu is net weer iets anders dan de gerechten die standaard op onze kaart staan. We gaan graag mee met de seizoenen en onze koks kunnen hun creativiteit kwijt in de weekmenu’s en verzinnen dus iedere week weer een ander heerlijk gerecht voor onze gasten.

  Het actuele weekmenu staat wekelijks bovenaan de tijdlijn van onze Facebook Page, welke u ook zonder account kunt inzien!

12 uurtje

Naast onze ruime keuze aan gerechten op onze menukaart, bieden wij onze gasten ook elke week een ander 12 uurtje aan. Ook het 12 uurtje is net weer iets anders dan de gerechten die standaard op onze kaart staan. We gaan graag mee met de seizoenen en onze koks kunnen hun creativiteit kwijt in de 12 uurtjes en verzinnen dus iedere week weer een ander heerlijk gerecht voor onze gasten.

Een leuk detail is dat iedere kok binnen ons bedrijf meewerkt aan het bedenken van de weekmenu’s en de 12 uurtjes. We houden wel van een beetje competitie dus aan het einde van de week wordt het aantal verkochte weekmenu’s en 12 uurtjes geteld en de score wordt bijgehouden. Iedere kok wil natuurlijk dat zijn gerecht het beste verkoopt en zo houden wij ze scherp en creatief.

  Het actuele 12 uurtje staat wekelijks bovenaan de tijdlijn van onze Facebook Page, welke u ook zonder account kunt inzien!

CineMenu

Voor de film nog even snel iets lekkers eten? In samenwerking met bioscoop Kinepolis in Enschede bieden wij keuze uit 3 CineMenu’s inclusief bioscoopvoucher. Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen zoals 3D. Extra toeslagen dienen bij bioscoop Kinepolis in Enschede te worden betaald.

  Selecteer een menu voor samenstelling en prijs

CineMenu Take 1

CineMenu Take 2

CineMenu Kids

Buitenterras en verwarmd overdekt terras

Frans op den Bult beschikt over een groot buitenterras met 19 tafels en 62 zitplaatsen. Het is hier heerlijk toeven in de zomer met altijd iets te beleven, aangezien u zicht heeft op de straat. Op iedere tafel staat een belletje, dus mocht er even geen bediening in de buurt zijn dan kunt u altijd op de knop drukken en komen we zo snel mogelijk bij u.

Ons restaurant heeft tevens een heerlijk overdekt terras met plek voor circa 40 personen. In de zomermaanden kunnen de ramen naar beneden en zit u lekker ‘buiten’ met een heerlijk zomers briesje. In de koudere maanden of avonden zetten we de heaters aan en wordt het overdekte terras heerlijk verwarmd. De heaters zijn er niet alleen voor de warmte maar ze staan ook nog eens heel gezellig.

Groepen en groepsreserveringen

Als u weleens bij Frans op den Bult bent geweest weet u dat wij best veel plek hebben in ons restaurant, maar soms komen we helaas toch nog tafels te kort. Wij werken daarom alleen met reserveringen voor grote gezelschappen vanaf 6 personen omdat wij anders op drukke dagen heel veel tafels te lang moeten vasthouden. Bent u met een grote groep en wilt u reserveren? Bel of mail ons dan even en wij reserveren een tafel.

Naast ons restaurant bevindt zich de ontbijtzaal. Deze zaal gebruiken wij ’s avonds vaak voor grote groepen zoals busreisgroepen, sportgroepen en vriendengroepen die ergens vandaan komen of naartoe gaan en onderweg iets lekkers en goeds willen eten. Ook kunnen we voor deze groepen indien gewenst speciale menu’s samenstellen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de gasten zo snel mogelijk weer hun reis kunnen voortzetten.

Openingstijden en menukaart restaurant

Elk gerecht van onze uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner is bijna 24/7 te bestellen.

Doordeweeks

  Maandag: 07.00 – 24.00
  Dinsdag: 04.00 – 24.00
  Woensdag: 04.00 – 24.00
  Donderdag: 04.00 – 24.00
  Vrijdag: 04.00 – 24.00

In het weekend

  Zaterdag: 06.00 – 21.00
  Zondag: 08.30 – 21.00

Afhalen en afhaalmenukaart

Het telefonisch bestellen en afhalen van gerechten is in overleg met onze keuken mogelijk. Wij verzoeken u bestellingen voor meer dan 10 personen minimaal 1 uur voor het gewenste afhaaltijdstip aan ons door te geven. Bij drukte kan het iets langer duren voor de bestelling klaar staat. Indien onze koks het te druk hebben kan het voorkomen dat wij geen afhaalmaaltijd kunnen aanbieden. Op zaterdag en zondag tussen 17.00 – 19.00 uur is afhalen helaas niet mogelijk vanwege de drukte. Afwijken van de afhaalmenukaart is helaas niet mogelijk. Natuurlijk hebben wij ook blikjes drinken, flesjes wijn en/of koffie om mee te nemen!

Fijne speelhoek en ook uw hond is welkom

Speelhoek voor de kleintjes in restaurant Frans op den Bult  Ons restaurant heeft een fijne speelhoek voor de kleintjes

Ook honden zijn welkom bij restaurant Frans op den Bult  Ook uw trouwe viervoeter is welkom bij Frans op den Bult

  Reserveren restaurant

Voor het maken van een (groeps)reservering kunt u contact opnemen met onze receptie op +31 (0)74 277 3632 of receptie@fransopdenbult.nl.

Restaurant 08/09/2016

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+