Truckstop

Bewaakt parkeren, bijna 24/7 lekker eten, gratis wifi, tanken, douches en winkel

24/7 bewaakt parkeerterrein

Het parkeerterrein van Frans op den Bult is in 1993 tegelijk met de opening van de snelweg A1 aangelegd en biedt plaats aan 250 trucks met oplegger. Het parkeren is geheel op eigen risico en gratis voor gasten van het restaurant van Frans op den Bult. Indien u geen gebruik maakt van het restaurant betaalt u voor het parkeren. In verband met de veiligheid is het helaas niet toegestaan om zelf te koken op het parkeerterrein.

U kunt 24 uur per dag de bewaakte parkeerplaats in- en uitrijden. Bij aankomst trekt u een parkeerkaart uit de automaat. U kunt met deze parkeerkaart binnen het uur weer gratis uitrijden. De kosten voor het parkeren van de vrachtwagen zijn € 10,00 per dag. Als u echter een maaltijd komt nuttigen in ons restaurant dan kunt u bij de receptie uw parkeerkaart omzetten in een gratis uitrijkaart. Heeft u een bedrijf en wilt u een of meerdere vrachtwagens laten parkeren in de weekenden, neemt u dan s.v.p. vooraf contact met ons op.

  Het zeer ruime bewaakte parkeerterrein van Frans op de Bult in Deurningen, langs de snelweg A1 bij Hengelo, Oldenzaal en Enschede, is beveiligd met slagbomen bij de in- en uitrit en camera’s. Het bewaakte parkeerterrein is verder afgeschermd door middel van een aarden wal met bomen en beplanting.

Impressie van onze truckstop faciliteiten

  Selecteer een foto om de galerij in groot formaat te openen
Truckstop - Frans op den Bult, A1 Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Truckstop - Frans op den Bult, A1 Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Truckstop - Frans op den Bult, A1 Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Truckstop - Frans op den Bult, A1 Deurningen nabij Hengelo, Oldenzaal, Enschede

Restaurant bijna 24/7 geopend

Het restaurant van Frans op den Bult staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, de vriendelijke bediening, royale porties, de snelheid waarmee het eten wordt geserveerd en de uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner waarvan elk gerecht bijna 24/7 te bestellen is.

Doordeweeks

  Maandag: 07.00 – 24.00
  Dinsdag: 04.00 – 24.00
  Woensdag: 04.00 – 24.00
  Donderdag: 04.00 – 24.00
  Vrijdag: 04.00 – 24.00

In het weekend

  Zaterdag: 06.00 – 21.00
  Zondag: 08.30 – 21.00

Bultkaart

De Bultkaart is exclusief voor chauffeurs ontwikkeld en kunt u al kopen voor € 10,00 per jaar. Met deze kaart krijgt u een jaar lang 10% korting op uw gehele restaurantrekening en bedient u de slagbomen van het bewaakte parkeerterrein, waardoor een in- en uitrijkaart overbodig wordt. U kunt dus met deze kaart altijd uitrijden indien u gebruik heeft gemaakt van het restaurant.

Gratis wifi

In ons restaurant en hotel is gratis wifi beschikbaar.

Tanken en servicestation

Op het bewaakte parkeerterrein bevindt zich een onbemand dieselpompstation van Salland Olie en een servicestation van Scania. Met de Salland Olie Tankpas tankt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemakkelijk en veilig tegen aantrekkelijke condities. U kunt bij Salland Olie Tag, Diesel, GTL en Adblue tanken.

Douches en wasruimte

Speciaal voor chauffeurs beschikt Frans op den Bult over 9 comfortabele en schone douches. Een handdoek en badmat liggen voor u in bruikleen klaar. Alle douches worden na gebruik direct grondig schoongemaakt, zodat u altijd een frisse en schone douche betreedt. De kosten voor het gebruik van de douche bedragen € 2,50. Mocht u zich alleen even willen opfrissen bij aankomst of vertrek dan kan dit in onze wasruimte die is voorzien van 9 wastafels, elk met warm en koud water.

Winkel

Voor kleine aankopen heeft Frans op den Bult een eigen kleinschalige truckstop winkel in het gebouw. Hier kunt u terecht voor toiletartikelen zoals shampoo, haargel, douchegel en deodorant. Ook voor pleisters, paracetamol, een verbandtrommel en telefoonopladers, maar ook voor een lekker luchtje voor in de cabine of een nieuw koffiezetapparaat. Frans op den Bult items zoals T-shirts, vesten, weekendtassen en toilettassen zijn eveneens verkrijgbaar in onze winkel.

  Vragen over onze truckstop faciliteiten?

Voor vragen over onze truckstop faciliteiten kunt u contact opnemen met onze receptie op +31 (0)74 277 3632 of receptie@fransopdenbult.nl.

Truckstop 08/09/2016

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+