Van pen en papier naar handhelds en pasjes

Handhelds en scanbare pasjes - Frans op den Bult
Zoals veel van onze gasten inmiddels wel gemerkt zullen hebben, zijn we bij Frans op den Bult al weer enige tijd overgestapt van pen en papier naar handhelds en scanbare pasjes. Het invoeren van een digitaal kassasysteem bleek bij Frans op den Bult echter toch iets lastiger te zijn dan bij de meeste horecabedrijven.

Digitaal kassasysteem op maat

Na contact te hebben gehad met meerdere leveranciers van digitale kassasystemen zijn we na veel wikken en wegen uitgekomen bij Taurus. Samen met Taurus hebben wij besloten om speciaal voor Frans op den Bult een geheel nieuw systeem op maat te laten maken. Dit brengt natuurlijk best wel wat werk met zich mee, want overal moet aan gedacht worden. En in de praktijk kwamen we er dan weer achter dat we toch niet aan alles hadden gedacht.

Al met al hebben we ruim een jaar voorbereiding nodig gehad om te bepalen hoe we alles precies wilde hebben en hoe dit in de praktijk moest gaan werken. Bij Taurus hebben ze deze wensen vervolgens omgezet in een goed werkend systeem. Dit kan natuurlijk niet in 1 keer. Ook niet in 2 keer, maar zeg maar gerust in een stuk of 10 keer.

Stapsgewijze invoering handhelds

De invoering van het maatwerk digitale kassasysteem en de handhelds heeft stapsgewijs plaatsgevonden. Als eerste was het hotelsysteem aan de beurt. Daarna het omwisselen van de kassa’s. Als laatste was het tijd om te gaan beginnen met de handhelds en de scanbare pasjes. We zijn hier rustig mee begonnen door de handhelds af en toe uit te proberen op de rustige tijden. Zo konden we dan de fouten eruit halen en de invoering steeds verder uitbreiden. Totdat we uiteindelijk helemaal over waren.

Natuurlijk heeft iedereen binnen ons bedrijf heel erg moeten wennen aan het nieuwe systeem omdat het oude systeem met de handgeschreven kaartjes al jaren in gebruik was. Maar nu alles werkt zoals het moet werken zijn wij heel tevreden. Ook krijgen we van onze gasten veel positieve reacties.

Nog snellere dienstverlening

We hebben inmiddels ook onze werkwijze verder aangepast. Er lopen diverse medewerkers rond die met de handhelds het eten en drinken bij de gasten opnemen. Er staat nu 1 medewerker achter de bar die alle drankjes inschenkt en er lopen meerdere foodrunners rond die al het eten en het drinken wegbrengen.

Met de invoering van het digitale kassasysteem op basis van handhelds en scanbare pasjes kunnen we onze gasten nu nog beter en sneller van dienst zijn.

Tot snel bij Frans op den Bult!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+