VW-Speed Midwinter Meeting bij Frans op den Bult

VW-Speed Midwinter Meeting
In 2007 nam een groep enthousiaste vrijwilligers van VW-Speed.nl contact met ons op. Zij organiseerden al een aantal jaren een VW-Speed Midwinter Meeting in het oosten van het land op een industrieterrein. Wegens de grote opkomsten was doorgaan op die locatie i.v.m. veiligheid niet meer haalbaar. Sinds 2008 vindt de jaarlijkse VW-Speed Midwinter Meeting bij ons plaats op het grote parkeerterrein.

Voorbereidingen

De meetings vergen een enorme hoeveelheid voorbereiding. Er dienen bijvoorbeeld allerlei vergunningen te worden aangevraagd en een grote groep verkeersregelaars is beslist noodzakelijk. Dit alles wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers die de dag voor de meeting al bij Frans op den Bult komen om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten en te zorgen dat alles gereed is voor weer een prachtige meeting.

De organisatie, inmiddels een hechte familie/vriendengroep, eet steevast in ons restaurant en ‘slaapt’ in ons hotel, zodat ze op tijd de eerste meeting bezoekers kunnen ontvangen. Om 10.00 uur gaan de hekken open. Het loopt dan ook al gelijk storm. Lange rijen met auto’s van bezoekers die graag een mooi plekje willen op ons grote parkeerterrein. Gelukkig zijn er verkeersregelaars die alles in goede banen leiden.

200 kilo patat en 1000 snacks

Op het terrein staan verkoopstands en wij van Frans op den Bult staan ook altijd op het terrein met een patat- en drankkraam. Dit doen wij om de belasting in het restaurant een beetje te verdelen. Maar zodra de eerste auto’s het terrein oprijden begint voor ons het echte werk en vliegen de eerste frikandellen speciaal al de kraam uit.

Gemiddeld worden er op een meeting zo’n 200 kilo patat, 500 frikandellen, 300 broodjes hamburger en 200 gehaktballen door ons uitgeserveerd. Naast de drukte bij onze patatkraam is het natuurlijk ook ontzettend druk in ons restaurant. Op zo’n dag voorzien wij daar ‘met gemak’ ook nog even zo’n 1000 bezoekers van een heerlijk maaltijd.

Vlogs VW-Speed Midwinter Meeting

  Producties van Vlogger Super69racing

2016 – 14e editie

2017 – 15e editie

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Ma 07.00 – 24.00
Di – Vr 04.00 - 24.00
Za 06.00 – 21.00
Zo 08.30 – 21.00

Route

Navigatie: Vliegveldstraat 20 Deurningen Dinkelland
A1 afrit 31 Hengelo Noord
stoplicht rechts » Deurningen
A1 afrit 32 Oldenzaal
links, rotonde 3/4 » Deurningen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze speciale aanbiedingen

Beoordelingen

Lees de 300+ beoordelingen van onze gasten op Booking.com, gemiddelde score: 8+